To evangelister dræbt i USA

To unge gadeevangelister blev skudt og dræbt i Florida af en 18-årig dreng, efter de havde fortalt ham evangeliet.Jeriah Woody skød Tite Sufra på 24 år og Stephen Ocean på 23 år den 30. januar, efter de havde talt 15 minutter med ham om evangeliet. Det lykkedes en tredje gadeevangelist at flygte.
Jeriah Woodys telefon ringede, hvorefter han gik væk fra evangelisterne, men vendte sig kort efter om og skød Tite Sufra i hovedet. Han skød derefter Stephen Ocean, der flygtede, i ryggen, og gik bagefter hen og skød ham i hovedet. Jeriah Woody anmeldte sig selv den 3. februar, og det er endnu uvist, hvad hans motiv for mordene var.
Jonathon Racho fra Africa and South Asia at International Christian Concern siger til Christian Post, at ”dette er meget, meget alarmerende” og frygter flere hadske angreb på kristne i USA, mens flere kristne organisationer højlydt har undret sig over, at sagen kun har fået meget lidt mediedækning.
John