Hjælp til at håndtere konflikter

Konfliktmægler vil lære kvinder at ”håndtere en krise med sin modsætning”.Konflikter er uundgåelige, især mellem modsætninger. Det kan være mellem mænd og kvinder eller mellem modsatrettede mennesketyper.

Lene Warming er erfaren konfliktmægler.

Den 13. marts får kvinder et tilbud om hjælp til at håndtere konfliktsituationer.
Det er proceskonsulent og konfliktmægler Lene Warming, der vil vejlede i konflikthåndtering.
Arrangementet holdes i Højnæskirken i Rødovre, og Netværk for Kvinder i Tjeneste står bag.
– Flere kvinder har spurgt, om der ikke snart holdes noget for dem, der tjener som ledere i fx den sociale sektor, fortæller netværksleder Hanne Dahlgaard.
– Vi har også haft en del efterspørgsler på håndtering af kriser eller konflikter, og derfor holder vi nu lederkonferencer hvert år, og starter ud med emnet ”konklikthåndtering”.

Konfliktmægler

Underviser er Lene Warming fra Christianskirken i Århus, der gennem de sidste 10 år har arbejdet som procesleder, dialogtræner og mediator, dvs. konfliktmægler.

Mød din modsætning

– Lederseminaret vil handle om, hvordan personlighedstyper har forskellige udfordringer og ressourcer til at håndtere konflikter konstruktivt – og om, hvordan det lader sig gøre at møde en ”modsætning” i en konflikt.
Hun opfordrer kvinder landet over til at bruge lederkonferencen til en slags ”semi-retræte”, hvor man for en dag kan træde ud af giverpositionen og ind i modtagerpositionen for at blive opmuntret, inspireret og styrket.
/sl