Spændende ”dukketeater” med Noas ark for børn

Noahs fantastiske båd er en slags dukketeater for børn, der kan lide at lege, bruge deres fantasi og gå på opdagelse. Man åbner bare ”bogen” og Noahs ark folder sig ud – tredimensionelt – et sandt udstyrsstykke. Der er intet, der skal samles – de medfølgende dyr og figurer er lige til at prikke ud og sætte ind. Indbygget i arken er en praktisk gemmekasse til alle figurer.For børn, der kender en af Bibelens mest børneegnede fortællinger – om ”Noahs ark” – er Noahs fantastiske båd en spændende udfordring, som man vil kunne bruge mange timer på igen og igen, og jeg kan forestille mig, at mange børn vil supplere de medfølgende papdyr med plasticdyr. Der er masser af udfordringer til fantasifulde børn i dette bibelske legetøj, som man sagtens kan begynde med som 4-årig sammen med en voksen og fortsætte med, til man er 7-8 år.
Sammen med Noahs fantastiske båd følger en lille, enkel, 12 siders billedbog, ”Elefantens historie”, om, hvordan Noah fik elefanten til at hjælpe sig med at slæbe materialerne, som han skulle bruge til arken.
Materialet er lavet af Tim Dowley, som vi kender fra en række dejlige børnebøger og fra nogle gode Bibel-Atlasser.
Det er et meget flot og udfordrende materiale, som varmt kan anbefales – også til daginstitutioner, søndagsskoler, børnekirker og kristendomsundervisningen i de mindste klasser. En meget flot bog – et dukketeater i bogform – med gemmekasse til figurerne.

Tim Dowley:
Noahs fantastiske båd
– ”dukketeater” med tilhørende billedbog
199,95 kr.
Forlaget Carlsen