IM: Vælg præst med omhu

En undersøgelse fra Kristeligt Dagblad viser, at 20 procent af folkekirkens præster tror på frelse i andre religioner end kristendommen. Det får Indre Missions Hovedbestyrelse til at opfordre sine venner til at finde andre græsgange:– Det er nødvendigt at sige fra over for de præster og den forkyndelse, der modsiger den kristne tro, står der i udtalelsen, som opfordrer Indre Missions venner til ”bevidst at opsøge den forkyndelse, der taler sandt og bibelsk”. Generalsekretær i Indre Mission Thomas Bjerg Mikkelsen understreger:
– Hvis en præst forkynder, at der er andre veje til frelse end Jesus Kristus, så har han eller hun stillet sig uden for den kristne tro. Og så vil jeg selvfølgelig opfordre alle kirkegængere til at finde et andet sted at gå i kirke, siger han.