Søster-duo med egen stil

De to søstre Tal & Acacia fra Portland, Maine i USA, har lavet et pop-album med finurlige detaljer og interessant musik såvel som lyrik.Debutalbummet ”Wake me” fra Tal & Acacia fortjener opmærksomhed. Det er friskt og originalt med stil og personlighed. Det er musik, der får dig til at sidde og smile. Det lyder på samme tid som noget familiært og som noget, du aldrig har hørt før. Albummet får dig til at mindes stemninger og følelser og har et strej af forår med sig.
Teksterne handler generalt om livet som kristen, men er behandlet afslappende nok til, at albummet burde kunne begå sig på det verdslige marked – med succes. Tal & Acacia har formået at behandle traditionelle bibelske emner som bl.a. ”søg først Guds rige” på en ung og relevant måde. Her er ingen fare for at lyde som klichéer. De har gjort emnerne til deres egne. Det er personlige tanker, gjort til musik.

Foruden keyboard, bas og trommer er de fleste numre akkompagneret af akustisk guitar spillet af Tal. Både tekst og musik er forøvrigt skrevet af søstrene selv. De udtrykker det sådan: “Vi ønskede, at vores sange skulle lyde som noget, vi aldrig havde hørt før. Vi ønskede at lave noget unikt, noget særligt, der udsmykkede musikken uden at kvæle den”.

Det har de formået rigtig flot. De har fundet deres helt egen stil – og den er personlig og varieret nok til, at man får lyst til at lytte meget mere end én gang.
Lisbeth