Hamas flytter konstant skjulestedet for kidnapped israelsk soldat

Hamas i Gaza-striben flytter konstant skjulestedet for den kidnappede israelske soldat, Gilad Shalit, af frygt for at Israel planlægger en “selektiv militæroperation for at befri ham”.Ifølge oplysninger i israelsk presse fra Gaza, hvor Shalit holdes fanget, flytter Hamas’ fangevogtere Shalit to gange ugentlig og hemmeligholder totalt hans skjulested.

I næste måned er det fire år siden, han blev kidnapped på israelsk område og ført over grænsen til Gaza.

Det er hidtil ikke lykkedes for egyptiske og tyske mæglere at udarbejde en fangeudveksling mellem Hamas og Israel. Hamas krøver løsladelse af 1000 fængslede palestinensere i udveksling med israelske soldater.

En talsmand for Hamas’ “Kassam Brigader” siger, at denne gruppe har “arresteret” flere palestinensere for påstået samarbejde med Israel, og at disse mænd har forsøgt at følge efter folk fra denne gruppe for at finde Shalits skjulested.