Jesus taler til amerikanerne

Halvdelen af amerikanerne siger, at Jesus taler til dem, viser ny meningsmåling.52 pct. af amerikanerne siger, at Jesus taler til dem ved at påvirke dem eller ved direkte forbindelse til deres sind eller følelser, viser ny meningsmåling.Lidt mere end to ud af fem siger, at Jesus kommunikerer med dem gennem Bibelen.
Mere end hver tredje siger, at Jesus kommunikerer til dem gennem tegn, gennem gudstjenester eller undervisning, som taler direkte ind i deres situation, gennem mirakuløse omstændigheder og resultater eller gennem det, andre siger til dem.
Færre end hver femte siger, at Jesus taler til dem med en lydbar stemme eller en hvisken, de kan høre, skriver Christian Post.

Protestantiske, konservative kvinder

Meningsmålingen er foretaget af The Barna Group blandt 1002 voksne i USA og viste desuden, at to ud af tre (67 pct.) sagde, at de havde et ”personligt forhold” til Jesus, som var aktivt og havde indflydelse på deres liv.
Størstedelen af denne gruppe er kvinder (72 pct.), protestanter (82 pct.), og vil beskrive sig selv som hovedsageligt konservativ, når det kommer til sociale og politiske emner (79 pct.).
Jo yngre den adspurgte var, desto mindre var sandsynligheden for, at personen havde et personligt forhold til Jesus.
Hos voksne på 65 år og derover ligger procentdelen på 72 pct., mens den langsomt falder og ligger nede på 52 pct. for 18-26-årige.