Wycliffe oversætter Bibelen til døve

Wycliffe har indgået et samarbejde med en kristen organisationen for døve, kaldet DOOR, om at oversætte Bibelen til video-format for verdens mange døve.Modsat hvad de fleste tror, kan døve ikke læse i Bibelen. Tegnsprogene er heller ikke baseret på det pågældende lands sprog.
Ifølge Wycliffe, som arbejder med at oversætte og udbrede Bibelen, bruger over 70 millioner mennesker et af de over 200 registrerede tegnsprog i verden.
Selvom der er et stort behov for at gøre Bibelen tilgængelig for døve, findes kun Det Nye Testamente på amerikansk tegnsprog i video-format til døve, men Det Gamle Testamente i øjeblikket er under indspilning, skriver Christian Post.
Wycliffe og DOOR planlægger at bygge op til 13 studier til indspilningerne af Bibelen i de kommende år.
John