Missionsledere omvender sig for nationens synd

En japansk missionsleder omvendte sig på sin nations vegne under Globalt Missionssamråd 2010 i Tokyo.– Gentagne gange dræbte, myrdede, stjal, røvede og voldtog Japan – og ydmygede sine naboer. Derfor, som japaner, ønsker jeg virkelig at udtrykke mine følelser for omvendelse, sagde Reiji Oyama, en af grundlæggerne af Japan Evangelical Association, ifølge Christian Post, og nævnte specifikt landene Korea, Taiwan, Mongoliet og Kina fra scenen.
En amerikansk præsentant, Liz Adleta, administrerende direktør for Global Christian Network, bad også om tilgivelse på vegne af USA for atombomberne, der blev smidt over Japan under slutningen af 2. Verdenskrig.
Forsamlingen i Tokyo forpligtede sig til at udbrede evangeliet med forskellige virkemidler, døbe nye kristne samt gøre dem til disciple – og derved opfylde missionsbefalingen.
John