Sidste missionær fra Haiti løsladt

Laura Silsby er som den sidste af ti missionærer nu endelig løsladt fra Haiti. De blev anklaget for børne-kidnapning.Lederen af gruppen, Laura Silsby, blev den 17. maj dømt for at arrangere ”uregelmæssig rejse”, men blev samtidig løsladt, da hun allerede har udtjent fængselsstraffen efter at være varetægtsfængslet siden slutningen af januar måned, oplyser Christian Post. Det skete, selvom Silsby og gruppen altså forklarede, at de kun ønskede at hjælpe og handlede i god tro.
De amerikanske missionærer, hovedsageligt fra to baptist-kirker i Idaho, blev den 29. januar varetægtsfængslet og anklaget for kidnapning, da de forsøgte at medbringe 33 haitiske børn over grænsen til den Dominikanske Republik i den tro, at børnene var forældreløse. Det viste sig senere, at alle børnene havde mindst én forælder, som stadig var i live.
John