Passioneret lovsangsalbum

Passions nye live-album Awakening er helt klart værd at stifte et nærmere bekendtskab med.Lidt overraskende begynder albummet ikke med en tempofyldt lovsang, men med den mere stille, ærlige og autentiske sang ”Awakening”. Den er fantastisk, og hjælper lytteren til at rette blikket mod Gud og synge med på bønnen: ”For You and You Alone // Awake my soul”.
(Awake betyder vækkelse eller ’opvågning’).

Albummet mangler ellers ikke fed, tempofyldt lovsang. Det emmer af håb og teksterne er super fede, opbyggelige og fulde af sandhed. Her et lille udpluk:
”My God’s not dead // He’s surely alive // He’s living on the inside // Roaring like a lion” og ”You’ll put together // What’s been torn // King of Heaven”.

Passion består af forskellige musikere, bl.a. Chris Tomlin, Matt Redman, David Crowder Band, Christie Nockels og Hillsong United. Men Passion er ikke bare musik, det er også en fantastisk bevægelse, der inspirerer unge til at leve for det, der tæller, og lære Jesus bedre at kende.
Hvert år holder de en konference, kaldt Passion, hvor de indspiller en live-cd fra et brag af et lovsangsevent.

David Crowder synger ”How He Loves”, som blev kendt af Kim Walker fra Jesus Culture, mens Hillsong United afslutter albummet i en lang fest med ”With Everything”.
Christy Nockels har også en fantastisk og karakteristisk stemme, der lyder rigtig godt i samspil med Chris Tomlin i sangen ”Where The Spirit of The Lord is”. Men der er rigtig mange fede sange.
Passion spreder netop passion for Jesus! Der er simpelthen noget særligt ved deres albums, der er optaget live sammen med flere tusinde lovsyngende unge. Super fedt album!
John