Sad fast et år i russisk lufthavn – og blev kristen

Nigeriansk-fødte Elizabeth Woleta sad fast i en terminal i den internationale lufthavn i Moskva, fordi hendes pas var udløbet. Her blev hun kristen og prædikede for andre.Woleta var i et ’ingenmandsland’ på fyrre og en halv meter mellem det russiske og det internationale territorium. Selvom hun forsøgte at få hjælp fra de russiske myndigheder og flypersonale, lykkedes det hende ikke at få lov til at forlade terminalen.
Gennem amerikaneren Brian Dodd hørte hun om Guds kærlighed – et budskab hun selv tog imod, og siden fortalte til folk fra 17 forskellige nationer. Hun fik en Bibel af Dodd, som hun læste i mere end 6 timer om dagen. Når folk kom og spurgte, hvad hun læste så meget i, prædikede hun. Omkring 50 mennesker tog imod Jesus, fortæller hun til Charisma.
Med hjælp fra Dodd og USA er det endelig lykkedes Woleta at komme hjem til Nigeria, hvor hun nu holder bibelstudier.
John