Udfordringen i Holland for at møde arkjægere

Det kinesisk-tyrkiske team præsenterer sammen med tyrkiske officielle repræsentanter fundet af Noahs ark for pressen i Europa.- Nu har vi holdt tre pressekonferencer – i Hong Kong, Beejing og Holland. Nu holder vi ikke flere. Nu går vi i gang med at få fundet dybere undersøgt at eksperter.

Journalist Clara Wei har arbejdet bag kulisserne med at koordinere arkjagten i seks år.

Det oplyser Clara Wei, som i 6 år har researchet og koordineret ark-eftersøgningen for NAMI-teamet.
På pressekonferencen på hotel Figi i Zeist, Holland, fortalte flere medlemmer af den kinesisk-tyrkiske gruppe den europæiske presse, hvad de har fundet på toppen af Mt. Ararat. Det bliver stadig tydeligere, at de efter al sandsynlighed har fundet resterne af selveste Noahs ark.
Også repræsentanter for de tyrkiske myndigheder deltog i pressekonferencen. De erklærede deres tillid til det kinesiske NAMI-team og lovede parlamentets og regeringens hjælp til udforskningen af fundet.
– Næste skridt bliver en konference i Dogubayazit i Tyrkiet midt i juni, hvor eksperter vil drøfte fundet, fortæller Clara Wei. Samtidig vil Tyrkiet holde en folkefestival i byen for at fejre fundet af Noahs ark.
På pressekonferencen blev de oplysninger, som allerede er bragt i Udfordringen, gentaget. Pressen blev desuden forevist en videooptagelse, som yderligere dokumenterede fundet. Videoen vil ellers ikke blive offentliggjort – for ikke at afsløre fundstedet for useriøse arkjægere og tyveknægte.
I øvrigt blev alle teamets medlemmer uforklarligt syge efter at have været inde i træstrukturen. En af dem – Panda Lee – har fået konstateret blodkræft.

Henri Nissen: Jeg tog fejl

På den kinesiske Noahsarksearch.net hjemmeside citeres Udfordringens Henri Nissen for at sige, at han tog fejl, da han i bogen ”Noahs Ark Uncovered” (Noahs Ark fundet igen?) skrev at arken IKKE var på Mt. Ararat.

To af de kinesiske team-medlemmer, Wing Cheung Yeung og Panda Lee i samtale med Udfordringens redaktør Henri Nissen, der er i gang med at producere en video og en bog om fundet.

– Jeg citerer i bogen bl.a. en geolog for, at arken ikke kunne have overlevet, hvis den fandtes på Mt. Ararat, fordi det er et vulkansk bjerg, der har været i udbrud tre gange.
Jeg troede selv mere på det såkaldte ”bådformede objekt”, som ligger på et andet bjerg i nærheden. Det var det mest håndgribelige, vi havde.

Jeg var skeptisk overfor alle historierne om fund på Mt. Ararat, for der har tidligere været flere falske historier.
Men det kinesisk-tyrkiske fund har overbevist mig om, at arken virkelig findes på Mt. Ararat. Det er et fantastisk fund. Det største fund i verdenshistorien. Verden ved det bare ikke endnu, siger Henri Nissen, der forventer i løbet af en måneds tid at have en dokumentar-video klar om det nye fund til salg gennem Udfordringen.
Desuden har han aftalt med Forlaget Scandinavia at skrive en ny bog om det nye fund.