Moses holder linjen varm

Moses Hansen har genoptaget telefonprogrammet ’Den Varme Linje’.Det rejste en mediestorm i Herningområdet, da provoprædikant Moses Hansen for over 20 år siden startede et direkte telefonprogram med bøn for syge og en slet skjult opfordring til at blive kristen.Nu genoptager han succesen og sender ”Den Varme Linje” på UCB Radio hver torsdag. UCB står for United Christian Broadcasters og er et globalt netværk af radio- og tv-stationer. UCB Danmark har sit hovedkontor i København og ledes af pinsepræsterne Per og Kirsten Nielsen.
”Den Varme Linje” havde premiere torsdag, den 6. maj. Programmet er et ”talkshow”, hvor Moses Hansen tager et emne op:
– Vi har åben telefon, så enhver kan ringe ind og give sin mening til kende, siger Moses Hansen.
Han startede for ca. 2 år siden Pottemagerens Hus i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Huset er et retrætested, hvor man kan bo i kortere eller længere tid. Huset inviterer jævnligt til konferencer.
Men nu vil de længere ud med det kristne budskab – og inviterer til debat om aktuelle emner.

Fadervor ud af skolen?

– Socialdemokraterne har stillet forslag om, at Fadervor skal fjernes fra vore skoler. Det kunne være et emne for en aften. Hvad vil socialdemokraterne med det forbud? Har de befolkningen med? Hvad siger børnene? Hvad siger forældrene? Hvad siger Guds Ord?, spørger Moses Hansen, der også håber at få politikere fra Christiansborg i røret.
– På den måde håber vi, udsendelsen bliver en varm linje!
Det vil også være muligt at ringe ind og bede om forbøn. Dog ikke direkte på programmet. Man kan ringe til en særlig bedetelefon, hvor nogen står klar til at bede for de aktuelle behov.
”Den Varme Linje” på UCB Radio kan høres på Bornholm og i København, Holbæk, samt Esbjerg og omegn. Frekvenserne finder man på www.ucb.dk.