Udviklingsfond støtter kirkemusik med 1,3 mio. kr.

Den folkekirkelige Udviklingsfond har for 2010 bevilget i alt 1,3 mio. kr. i støtte til 15 projekter. Hovedparten af de 15 projekter handler om salmer og kirkemusik.Der er til årets tildeling af midler modtaget i alt 64 ansøgninger. Det er det højeste antal i Den folkekirkelige Udviklingsfonds historie.
Blandt tilskudsmodtagere er projektet Line og Livet fra Familieforlaget, der med tre letlæsningsbøger vil formidle tre udvalgte salmer for børn. Modtagere er også en salmedigtergruppe med Holger Lissner i spidsen. De får støtte til at producere en række salmer i tilknytning til gammeltestamentlige tekster.
Der er også givet støtte til et konfirmandprojekt fra Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik. Projektet med titlen Liturgisk Eksperimentarium vil lade konfirmander udvikle egne opskrifter for gudstjenester.