Graham prædiker for 25.000 i Brasilien

Billy Grahams søn, Franklin Graham, prædikede for over 25.000 brasilianere lørdag den 29. maj i Belo Horizonte, da han deltog i sin tredje festival i landet.Graham besøgte landet for 9 og 18 år siden og mener, at landet havde forandret sig meget siden da, bl.a. er velstanden øget. Men der er stadig et ”stort åndeligt vacuum, som økonomi, velstand og materielle ting ikke kan udfylde.” Det er kun Jesus Kristus, der kan det, tilføjede Graham.
Som Graham plejer, medbragte han også denne gang kendte, kristne musikere til sit møde, heriblandt Michael W. Smith, som sang lovsang sammen med lokale musikere og frivillige fra mere end 1.000 kirker fra mange forskellige kirkelige retninger. Graham siger til Christian Post, at han aldrig før har set så mange kirker arbejde sammen.
800 kirker var i fire måneder op til festivallen blevet trænet og mobiliseret til evangelisation.
John