’Englene leder mig på banen’

Steven Pienaar, stjernen på Sydafrikas fodboldhold, er stolt af at tilhøre Gud.Pienaar havde en fattig opvækst i et kriminelt område af Johannesburg, som han beskriver som ”en dødszone, hvor Djævelen havde meget at gøre”.
Det siger han i et interview i Daily Mail ifølge Dagen. Hvordan han overlevede de hårde vilkår, forklarer han sådan her:
– Min mor er en meget hengiven kristen og har altid stået ved min side, siger han. Efter et sejrsmål i december 2008 viste Pienaar en trøje med skriften: ”Gud er fantastisk”.
– Jeg gjorde det, fordi jeg vil vise, at jeg virkelig synes, at Gud er fantastisk. Han er størst. Det er min måde at stå ved min tro på, siger Pienaar. Han mener også, at det kun er Gud, som ved, om han efter VM fortsætter i sin klub Everton i England. Men indtil da har Gud hånd om situationen i Sydafrika.
– Jeg tror, at Gud er med mig, og at englene leder mig på plænen, slutter han.
John