Kæmper imod regerings homoseksuelle agenda

Skriv til politikerne, opfordrer kristen organisation efter ny britisk regerings pro-homoseksuelle dagsorden.Organisationen Christian Concern for our Nation (Kristen bekymring for vores nation) opfordrer kristne til at fortælle politikerne deres mening, efter at den britiske regering har fremført en pro-homoseksuel agenda.Den britiske regering vil takle fordomme over for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transseksuelle inden for alle livets områder, inklusiv uddannelse, arbejdspladsen, det strafferetslige system og internationale rettigheder.
Det fortalte kvinde- og ligestillingsminister Theresa May for nyligt. Dermed fortsætter den nye koalitionsregering linien fra den tidligere Labour-regering.
Ministeren sagde også, at regeringen vil arbejde for at fjerne historiske konsensussøgende domme for homoseksuel sex fra strafferegistret og lobbye andre lande til at ophæve ”homofobisk” lovgivning og anerkende civilt partnerskab.

”Aggressivt” og ”radikalt”

Det har fået alarmsignalerne til at blinke hos Christian Concern for our Nation (CCFON), som i deres nye retningslinier kalder regeringen pro-homoseksuelle agenda for “aggressiv” og “radikal”, og kritiserer regeringen for at bruge det ”meget misledende og endda manipulerende” ord ”homofobisk”.
– Det giver indtrykket af, at enhver modstand mod homoseksuel aktivitet er drevet af fobi, som er vidt kendt for at være ”irrationel frygt”.
Det giver ikke nogen mulighed for nogen skelnen mellem modstand mod seksuel aktivitet og had eller mishandling af en person, lyder kritikken i de retningslinier, som har CCFON har udarbejdet for at hjælpe kristne med at reagere på regeringens planer.

Ikke bred enighed

I retningslinierne beskylder gruppen også regeringen for at pålægge en bestemt ideologi ved spørgsmålet om homoseksualitet ”på trods af, at der ikke er bred enighed om den ideologi”, skriver Christian Post.
CCFON er også bekymret over kristnes rettigheder til at udtrykke deres religiøse tro omkring homoseksualitet.
– Kristne er selvfølgelig imod mobning og tortur i alle dens former. Dog definerer rammerne ikke, hvad der udgør disse ting i sammenhængen. Vil forklaring om, at homoseksuel aktivitet er moralsk forkert, blive forstået som mobning? spørger gruppen.
De henviser også til, at en lov om religiøse ceremonier for par af samme køn vil lægge et enormt pres på kirkelige embedsmænd, som nægter at gennemføre sådanne ceremonier.
Gruppen opfordrer derfor indtrængende kristne til at skrive til kvinde- og ligestillingsminister Theresa May, den nye statsminister David Cameron og lokale politikere for at give udtryk for deres modstand mod regeringens planer.