Flotte tegninger og sjove vers

Bogen ”Guds fantastisk farverige Skabelse” er Skabelseshistorien fortalt på vers.Lige fra cover til sidste side præsenteres vi for flotte farvestrålende akvarel-illustrationer, som er en fryd for øjet. Teksten fortæller Skabelsen dag for dag – oprindelig af Lucy Moore, oversat til danske rim af Carsten “Sprint” Korsholm Poulsen. Rimene er søde og fornøjelige at læse, for både børn og voksne.
De sidste fire sider handler om, hvordan Gud skabte menneskene, der lignede ham selv og skulle passe på jorden. Der ligger en lille påmindelse i teksten om at passe godt på dyr og naturen, og at livet, vi får, er en gave fra Gud.
På sidste side kan man ”pakke gaven ud” ved at folde fire små flapper ud. De fire flapper inderholder tre små spørgsmål og en opmuntring: ”Der er ingen, der er præcis li’ som dig i hele verden”.
En rigtig fin bog til de 3-6-årige, som også kan bruges til samtale om både Gud, jorden og barnets plads i det hele.
Lisbeth

Guds fantastisk
farverige Skabelse
Lucy Moore
Dansk oversættelse: Sprint
22 sider • Kr. 99,95
Forlagsgruppen Lohse