Nye erfarne folk til Danmission

Danmission har pr. 1. august ansat Nik Bredholt og Christa Lund Herum.Nik Bredholt er ansat som ny fagkunsulent i arbejdet med fattigdomsbekæmpelse og landekoordinator for Cambodja og Myanmar. Han er 44 år, uddannet cand.polit. og kommer med mange års erfaring fra kirkeligt udviklings- og humanitært arbejde for den katolske organisation Caritas, som han har arbejdet i udlandet for i de seneste 10 år.

Cand. theol. Christa Lund Herum, 46 år, er ansat i Danmission som ny mødesekretær. Hun er et kendt ansigt i Danmission, hvor hun tidligere har arbejdet, dels som udsending i Egypten 2005-07 og dels som fundraiser/informationsmedarbejder for dialog 2007-09.
Hun afløser Karin Wandall som mødesekretær, men vil også få andre informationsopgaver. Hendes hovedopgave er dog foredragsrejser for udsendte og besøg af partnere fra samarbejdslandene.