Operasanger kunne være aborteret

I et youtube klip fortæller den verdenskendte operasanger Andrea Bocelli om et skæbnesvangert øjeblik i sit liv – da han lå i sin mors mave.Bocelli fortæller i videoen historien om en kvinde, der valgte at føde sit barn, selvom lægerne havde anbefalet hende at abortere, fordi undersøgelser viste, at barnet ville blive født med et handicap.
– Den kvinde var min mor og jeg var barnet, siger Bocelli og smiler. Han fortsætter:
– Måske er jeg partisk, men jeg kan sige, at det var det rette valg. Og jeg håber, at dette kan opmuntre mange mødre, der til tider befinder sig i svære situationer i de øjeblikke, hvor livet er kompliceret, men hvor de vil redde deres babys liv.
Den talentfulde 51-årige operasanger blev født med grøn stær og blev blind som 12-årig. Men han har oplevet stor succes, og har i dag solgt over 70 mio. albums på verdensplan.
John