Lena Løbner i fuld gang med social hjælpetjeneste

For ca. et år siden fik Lena Løbner ideen til foreningen Håb for alle, der vil uddele mad, tøj og tæpper til hjemløse og give håb til udsatte samfundsgrupper med sang og forkyndelse.
”Håb for Alle” har etableret egen bestyrelse og vil nu række ud til indsatte i fængsler, psykiatriske patienter, kræftramte familier og hjemløse.
– Vi laver musik og bøger og samler mad og gaver ind til mennesker, som har brug for det, siger Lena Løbner som allerede har sunget i både fængsel og på hospice.
Ideen med ”Håb for Alle” fik hun i samarbejde med nu afdøde Camilla Holstein:
– En måned inden hun døde, delte vi nadver sammen på sygehuset. Der, midt i det hele, blev vi enige om at gøre alvor af at starte ”Håb for Alle”. Vi var enige om, at hendes sygdomsforløb ikke skulle være forgæves, og at vi skulle hjælpe kræftramte familier med, hvad der er brug for.
Lena Løbner har hidtil været associeret med den omstridte missionsbevægelse Evangelist, men har i enighed med ledelsen valgt at blive selvstændig for at kunne koncentrere sig om ”Håb for Alle”. Hun er således ikke længere en del af Evangelist.