Karen vil tale kvinders sag

Sanger Karen Rosenberg og journalist Signe Wenneberg er blevet nye ambassadører for ”Verdens Døtre”.
Danmission har netop lavet en aftale med de to kendte danske kvinder, som skal være fortalere for udsatte piger og kvinder i en række af organisationens samarbejdslande. I dag udgør piger og kvinder 70 procent af verdens fattige. De har som regel færre rettigheder, mindre uddannelse, dårligere arbejdsforhold og udsættes i højere grad for vold end drenge og mænd.
– Da jeg fik tilbuddet, tænkte jeg, at det her vil jeg, siger sangeren, der måske er bedst kendt bare som Karen.
De to nye ambassadører rejser 16. november til Bangladesh for selv at få et indtryk af problemerne dér. Dem de skal møde, er ofte stærke piger og kvinder, som med en håndsrækning vil være i stand til at skabe sig et bedre liv.