Nye chefer i Krifa

Kristelig Fagbevægelse har ansat to nye afdelingschefer.
Bibi-Ann Thomsen, Tureby, er ansat som ny afdelingschef for Kristelig Fagbevægelses Holbæk-afdeling. Hun har arbejdet i Kristelig Fagbevægelse siden 1998 og har senest været teamleder i Kristelig Fagbevægelses Ballerupafdeling. Hun er 42 år, har læst ledelse på akademiniveau og har tidligere arbejdet med bl.a. salg, marketing og indkøb.

Rita Daugaard, Roskilde, er ansat som afdelingschef i Kristelig Fagbevægelses Næstved-afdeling. Hun har arbejdet i Kristelig Fagbevægelse i 16 år og har bl.a. været koordinator og afdelingskonsulent. De seneste syv år har hun været proceskonsulent og givet sparring til chefer om driftsledelse, produktionsprincipper og forandringsledelse. Hun er 45 år og er uddannet som proces- og LEAN-konsulent.