I Am, en moderne film fra Hollywood om de ti bud

I Hollywood bryder man sig ikke om, at nogen siger Gud eller Jesus. Og kristne film bliver ofte set som uprofessionelle. Dette fik filmproduceren Todd Zeile at vide fra en anden producere. Men Zeile er bestemt ikke enig – og nu har han lavet en film om de ti bud, I Am, i en version, der er tilpasset det moderne menneske.
Zeile fortalte kritikerne, at han og hans filmteam sagtens kan producere film, der er både gode og kunstneriske, og at teamet også har et budskab at bringe videre. ”Og der er langt flere mennesker, der ønsker at få dette budskab, end I vil indrømme”, sagde han videre i et interview i The Christian Post.
Da filmen blev udgivet, blev den også vist i godt 2.500 forskellige kirker verden over. Den fortæller om ti mennesker i Los Angeles, og hvordan de forsøger at løse deres problemer. Ved deres side dukker en mystisk mand op, en mand, der hele tiden er til stede, og som giver dem en kærlig vejledning uden nogensinde at fordømme deres handlinger. Filmen findes på dvd. Mere information kan læses på: www.iamthemovie.com