Seest vandt Udfordringen Cup

Lørdag den 4. december dystede 13 hold om førstepladsen i Udfordringen Cup i indendørsfodbold. Den moderne hal på Skovbo Efterskole lagde bane til en hyggelig dag, der stod i fodboldens og venskabets tegn.

Seest United vandt Udfordringen Cup 2010. Fra venstre: Rasmus Christiansen, Christoffer Hansen, Joachim Skov-Martinet, Kristoffer Kondrup, Martin Vixø Kristensen

Hele hallen holder vejret. FC Næstved har overtaget i finalen mod Seest United. Det store ur i hallen har kun syv tik tilbage. Martin Vixø Kristensen modtager bolden i venstre side.
Den 22-årige angriber, der normalt spiller i Lindholm i 2. division, har bolden foran sine fødder. Seks sekunder. Han står stille med den. Forsvaret har lukket fuldstændig af. Fem sekunder. Et lille træk med bolden og et skud med højrebenet mod det umulige hjørne. Fire sekunder. Bolden har taget sin bane. Hele hallen holder vejret. Der er dødstille….

MÅÅÅÅLLLLLLLLLLL!
Bolden smyger sig op af indersiden af stolpen og ligger sig i netmaskerne. Der er udlignet. 4-4, og i sidste sekund er FC Næstved blevet snydt for finalesejren.
I den forlængede spilletid har Seest overtaget. Deres sene udligning har givet dem det psykologiske overtag, og deres mål til 4-5 udløser jubelscener, som havde Danmark vundet VM. Udfordringen Cup 2010 havde fundet sin vinder.
Samuel