Amerikanske skuespillere læser Bibelen op gratis on-line

James Caviezel, Marisa Tomei og Richard Dreyfuss.

Hør Bibelen blive læst op – endda helt gratis og af kendte amerikanske skuespillerne. Dette er, hvad en ny hjemmeside på nettet tilbyder takket være et samarbejde mellem avisen The Christian Post og audiobibel-forlaget The Word of Promise.
Blandt de skuespillere der dramatiserer de bibliske tekster, finder man navne som Richard Dreyfuss, Jon Voight, Marisa Tomei og James Caviezel. Sidstnævnte, der lægger stemme til Jesus, spillede i øvrigt også Jesus i The Passion of the Christ, Mel Gibsons film fra 2004 om Jesu sidste timer på jorden.
Carl Amari, formand for Falcon Picture, der står bag The Word of Promise, siger til The Christian Post, at optagelserne gør Bibelen sjov at høre på, og at de derfor kan blive er hjælpsomt redskab i kampen mod en en manglende forståelse af Bibelen.
Oplæsningerne kan høres på: www.christianpost.com/cpbible