Hvor blev året af?

Så er det snart ved at være slut med det gamle år, og et nyt år starter! Ud over at jeg tænker ”hold da op, hvor blev det år lige af?” så er der også altid noget fantastisk ved slutningen på et år /starten på et nyt år.
For mig er det nemlig en oplagt anledning til at evaluere på det forgangne år – hvad har været godt/skidt, hvad kunne man tænke sig skulle være anderledes?
Noget, jeg helt klart kunne ønske mig skulle være et fokuspunkt for os alle i det nye år, er vores selvopfattelse!
Gid vi alle ville starte hver eneste nye dag i det nye år med at se os selv i spejlet om morgenen og hilse os selv med en anerkendende og positiv replik – fx: ”Godmorgen, smukke, lad os gøre det her til en god dag!”.
Tænk, hvis alle dagene i 2011 fik den start – gad vide, hvordan evalueringen af året så ville blive, når det var omme!
De bedste nytårshilsener til alle Udfordringens læsere fra mig!