Mette Bock bakker op om kristne friskoler

– De kristne friskoler skal turde stå fast på deres egenart. De skal være en modkultur, hvor de kristne værdier skal i fokus, sagde tidligere DR-direktør Mette Bock til 750 medarbejdere fra 36 kristne friskoler.
Det var første gang, Foreningen af Kristne Friskoler samlede alle medarbejdere til en inspirationsdag. Det skete den 8. januar i Vejen.
Og Mette Bock gav dem et godt rygstød:
– Skolerne skal besinde sig på det grundlag, de er blevet til på. De skal holde fast i Chresten Kolds og Grundtvigs tanker om forældreretten, mindretalsretten og skolefriheden, sagde hun og fremhævede kristendommen:
– De kristne værdier skal i fokus, og skolerne skal kommunikere klart om, hvad det vil sige at være kristen friskole for at bryde de mange fordomme, som folk i almindelighed har, sagde hun ifølge avisen Tro & Mission.