Kristne klubber samlet til sjov

Omkring 200 børn og 70 ledere på Sædding Efterskole oplevede kakerlakker, krybekælder og foredrag…
Sædding Efterskole inviterede junior- og teenklubber fra IM og LM i hele Midt- og Vestjylland til en aften med sjov og oplevelser for børn og foredrag og inspiration til klubledere.
De mange børn i alderen 9 til 14 år deltog i et løb med levende kakerlakker (billedet), råt kyllingekød, vingummibamser i spaghettisovs og en mørk krybekælder. Efter løbet inviterede eleverne gæsterne med ned på deres værelser, hvor der blev hygget med chokolademuffins og saftevand.
Imens var lederne samlet til foredrag med inspiration til klubarbejdet ved to af efterskolens lærere, brødrene Søren og Henrik Andersen. ”Elsk børnene” og ”Vov at være den du er” var to pointer, der gik igen.

Skulderklap til frivillige

– De frivillige ledere gør et kæmpe arbejde uge for uge rundt i junior- og teenklubberne, og vi ville gerne give dem et skulderklap og en opmuntring, siger efterskolens forstander, Rasmus B. Houler.
– Jeg synes, det var rigtig fedt, at kærligheden til børnene blev understreget så stærkt i foredraget, og det var også rigtigt lækkert med gruppearbejdet, hvor vi kunne dele nogle gode ideer med hinanden, siger en af klublederne, Lene Damgård fra Finderup.