Konference om kristne værdier i virksomheder

Foreningen ”Lead the way” inviterer erhvervsledere til konference med Lars Kolind 14. april.
– Der er brug for et netværk for erhvervsledere med et kristent livssyn. Ledere, der kobler deres kristne livsførelse sammen med deres forretningsførelse.

Den kendte erhvervsleder Lars Kolind er hovedtaler på konferencen. Kolind har selv baggrund i den kristne spejderbevægelse og er aktiv i menighedsråd.

Det mener Ken Due, der sammen med sin bror Teidt Due er indehaver af ingeniør- og handelsvirksomheden Duelco i Aalborg.
Derfor inviterer han og en gruppe kristne erhvervsledere i foreningen ”Lead the way” til en storstilet erhvervslederkonference på Trinity Hotel- og Konferencecenter i Fredericia torsdag den 14. april. Konferencen ventes at tiltrække op til 250 erhvervsledere.
Hovedtaler er tidligere Oticon-direktør Lars Kolind. Ind imellem er såkaldte ”master-classes”, hvor erhvervsledere vil undervise i bl.a. ”Værdiskabende bestyrelse”, ”Ledelse og Coaching”, ”Branding” og ”Etik som leder”.

Kristne værdier er ’in’

– Bløde værdier som ærlighed og troværdighed efterspørges mere end nogensinde før. Det ligger til højrebenet for den kristne erhvervsleder. Derfor vil vi inspirere, hjælpe og udfordre erhvervsledere med et kristent livssyn, siger Ken Due.
Det falder godt i tråd med Lars Kolinds oplæg. Kolind er nu formand for Poul Due Jensens fond, der ejer Grundfos. Han siger i et eksklusivt interview før konferencen.

Bevægelser med formål

– Moderne virksomheder er bevægelser, der drives efter formål. En virksomhed som Grundfos producerer ikke bare pumper. Målet er at levere vand til verden. Det handler om mere end at tjene penge. Hos Grundfos geninvesteres fortjenesten i projekter til gavn for vandforsyningen i den 3. verden.
Lars Kolind mener, det kristne livssyn påvirker virksomheders værdier, innovationskraft og sociale engagement – også når man ind imellem må fyre medarbejdere.