Godt sagt

Jeg har lært to vigtige ting i livet. For det første, at jeg er en stor synder; for det andet, at Jesus er en endnu større frelser.
Sir Isaac Newton

Så længe du lægger mærke til og er nødt til at tælle dine trin, danser du endnu ikke, men er blot ved at lære at danse. En god sko er en sko, du ikke lægger mærke til. Du får mulighed for at læse flydende, når du ikke behøver at tænke på dine øjne eller lyset eller printet eller stavningen. Den perfekte gudstjeneste ville være én, vi næsten ikke bemærkede – hele vores opmærksomhed ville være vendt mod Gud.
C.S. Lewis

Jo mere vi sætter vores lidt til Gud, jo mere pålidelig finder vi ham.
Sir Cliff Richard

Mange ting har jeg haft i mine hænder, og jeg har mistet dem alle; men alt, hvad jeg har lagt i Guds hænder, ejer jeg stadig.
Martin Luther

Det er nemmere at elske menneskeheden som helhed end at elske sin næste.
Eric Hoffer

Venlige ord kan være korte og lette at sige, men deres ekko er helt uden grænser.
Moder Teresa

Citaterne er samlet af Kirsten og Poul Hoffmann i bogen ”Pletskud” fra Credo forlag.