Sigurds børnebibel solgt i 40.000 eks.

Sigurd Barret overvældet af salget, som han fejrer med ny turné.
Sigurd Fortæller Bibelhistorier er nu tæt på 40.000 solgte eksemplarer, og det kommer bag på forfatteren Sigurd Barrett selv:

Her er Sigurd Barret på slap line i Københavns Domkirke.

– Jeg er fuldstændigt overvældet over det. Jeg har aldrig nogensinde prøvet at skrive en bestseller – men min kone driller mig også med, at jeg jo heller ikke selv har fundet på historien, siger han.

Drøm gik i opfyldelse

Sigurd Fortæller Bibelhistorier er udgivet i et samarbejde mellem Danmarks Kirkelige Mediecenter og Politikens Børnebøger. Drømmen var at lave en børnebibel, der kunne fortælle budskabet på en måde, der var forståelig for folk, der ikke er vant til at læse i en bibel.
– For mig har Biblen et glad, let og lyst budskab, selvom den sandelig også rummer tunge tanker om livet og døden.
– Men først og fremmest er kristendommen for mig en lys religion, en kærlighedens religion, der fortæller os om næstekærligheden på den ene side og Guds uendelige kærlighed til os på den anden side.

Stående bifald

Efter den første turné med 47 udsolgte kirkekoncerter er det lykkedes at gøre bibelhistorierne tilgængelige for børnene:
– I grunden var det jo op ad bakke. Der var ikke en eneste sang, børnene kendte i forvejen, jeg stod med et tøjdyr, dukken Snapper, som de heller ikke kendte fra tv – og alligevel sluttede det hver eneste gang med stående bifald.
Nu følger han op på succésen med en ny turné, der bringer ham rundt til 60 kirker og spillesteder i foråret.