Dommedag den 21. maj…?

UNDERGANG: Ifølge amerikanske missionærer, som Jyllands Posten har talt med i København, vil jorden gå under den 21. maj. Det kan ses på jp.dk. De ser bl.a. vielser af homoseksuelle som et tegn på, at vi befinder os i de sidste tider.
Men Family Radio fra Californien må betegnes som en sekt. Family Radio begyndte som en kristen station, men blev så overtaget af Harold Camping, der også profeterede, at jorden skulle gå under i 1994. Radioen adskiller sig nu fra klassisk kristendom ved bl.a. at benægte Helvede, ligesom jordens undergang bygger på specielle beregninger, der bl.a. går ud fra, at syndfloden skete for 7.000 år siden, men Bibelens kronologi tyder på 4-5.000 år. Sekten mener, at kirken nu er under Satans ledelse, og at kirkegængere vil gå fortabt.
LT/Henri.