Iransk kvinde blev kristen af at se en film om Jesus

Et voldeligt familie-drama i Iran kunne være endt rigtig galt. I stedet endte det med to omvendelser til kristendommen. En iransk kvinde hadede sin svigermor så meget, at hun flere gange forsøgte at dræbe hende, skriver Åbne Døre. Det var indtil den dag, hun så en film om Jesus. Den dag ændrede hendes liv sig. I 15 år havde svigermor og svigerdatter hadet hinanden, og det udviklede sig voldeligt.
Engang da svigerdatteren havde inviteret sin svigermor på besøg, puttede hun noget gift i svigermors suppe for at dræbe hende. Svigermoderen blev meget syg og blev kørt på hospitalet. Det lykkedes dog lægerne at få giften ud af hendes mave og redde hendes liv.
Ved en anden lejlighed slog svigerdatteren sin svigermor så voldsomt, at hun måtte køres med ambulance til hospitalet, hvor hendes liv igen blev reddet. Efterfølgende forsøgte svigerdatteren endnu et par gange at dræbe sin svigermor, men hver gang blev hendes liv reddet på mirakuløs vis.

Uvenner fra starten

Den væsentligste årsag til fjendskabet mellem de to kvinder var, at svigermoderen var imod ægteskabet mellem hendes søn og den iranske kvinde. Svigermoderen var endda gået så vidt som til at kontakte forskellige hekse for at nedkalde en forbandelse over sin svigerdatter.

Jesus elskede sine fjender

En dag fik svigerdatteren fat i en Jesus-film på DVD og så den. Den kærlighed, som hun så, at Jesus havde, gjorde et stort indtryk på hende. Hun blev dybt bevæget, da hun hørte Jesus sige:
– Elsk jeres fjender og bed for dem, der forfølger jer.
Hun var især berørt af, at Jesus også døde på korset for sine fjender og bad Gud om at tilgive dem.
I det øjeblik faldt hun på knæ og bad Jesus om at komme ind i sit hjerte og forandre sig. Hun gav sit liv til Jesus. Derefter fornemmede hun en dyb kærlighed i sit hjerte over for sin svigermor. En dag efter oplevelsen besluttede hun sig for at besøge sin svigermor. Hun tog nogle blomster og lidt søde sager med til hende og faldt på knæ foran hende og bad om tilgivelse for alt det onde, hun havde gjort mod hende.
Kvinden fortalte svigermoderen, at hendes liv var forandret, og at Jesus havde skabt en ny kærlighed i hendes hjerte over for hende.

Tilgav hinanden

Svigermoderen bad til gengæld sin svigerdatter om tilgivelse for alle de forbandelser, hun havde forsøgt at nedkalde over hende. Og på grund af det, som svigerdatteren fortalte om evangeliet og om Jesus, gav hun også sit liv til ham. Siden har svigermor og svigerdatter haft et godt forhold, og de er begge aktive og engagerede medlemmer af en husmenighed i Iran.
De to kvinders navne hemmeligholdes af sikkerhedshensyn, da kristne forfølges i Iran. Landet er nummer to på Åbne Døres liste over lande, hvor kristne forfølges mest.