Kirke giver benzinrabat

En kirke i Californien demonstrerede i weekenden Guds kærlighed på en usædvanlig måde.25 cent i rabat på benzin. Sådan kan Guds kærlighed også se ud, mener Dove Creek Church fra Califonien.
Kirken, som ligger i den lille by Atascadero, gentog lørdag den 21. maj sidste års benzintilbuds-arrangement.

Mens de amerikanske priser på benzin stiger på grund af urolighederne i Mellemøsten, lavede de et pludseligt spring nedaf i det lille lokalsamfund i Californien.
– Personligt tror jeg nærmere, det er kirkens ansvar end regeringens at hjælpe folk, som har det svært, så det er det, vi prøver at gøre i praksis, fortæller Eric Dobler, som er en af kirkens arrangører. De er gået sammen med en lokal Tesoro tankstation om arrangementet, som primært er en måde at vise kærlighed på.
– Vi besluttede, at det var en god måde for kirken at vise lokalsamfundet, at vi ikke er ligeglade med dem, uden at forvente noget retur, forklarer Dobler, som ikke tror at der kom nogen nye til kirken på grund af sidste års arrangement.
– Det var heller ikke det, der var idéen i det, men hvis der kommer nogen, ville det bare være fantastisk.
Kirken finansierer primært rabatten på benzin ud fra tiende, men de oplever ikke bare at give.
– Arrangementet er også rigtig godt for kirken selv, hvor vi får en masse ud af at arbejde sammen om at fylde benzin på bilerne og vaske vinduer og den slags, slutter han.