Smukke salmer klart og enkelt

Trænger du til at fylde dit hjem med enkle klare salmer, fremført af en lys blid stemme og akkompagneret af klassiske klavertoner?Så er albummet ”Gid Gud din dag må ske” lige noget for dig. Det nye album fra forlaget Queenswood er med Anne Marie Eriksen, som synger originale danske samler skrevet af cand. theol Lars Hougaard Clausen.
Der er fokus på de Guds-centrerede tekster, og Anne Marie Eriksen både synger og spiller klaver. Der er ikke andre aktører på scenen. Og scenen er vel at mærke Anne Maries egen stue. Det betyder ikke, at lydkvaliteten er dårlig. Den er absolut udmærket, og du får nærmest fornemmelsen af at have klaver og sanger i dit eget hjem.
Albummet består af 10 numre. Man glider direkte fra det ene nummer til det andet uden forspil. Nogen gange når man knap at lægge mærke til skiftet. Da salmerne musikalsk minder meget om hinanden, virker albummet som helhed noget monotont, men det er næppe en tilfældighed. Det bevirker nemlig, at sindet falder til ro, uden forstyrrelser.
Et fint fredfyldt album til alle, der sætter pris på salmer.
Lisbeth

Gid Gud din dag må ske (cd)
Anne Marie Eriksen / Lars Hougaard Clausen
Forlaget Queenswood • 98 kr.