Tusindvis gav deres liv til Jesus

Guds kraft har virkeligt fat i Tanzania for tiden. Folk strømmer i tusindvis til vækkelsesmøder med den danske missionær Egon Falk.Der sker ting og sager i Tanzania. Lamme går og blinde ser, og Helligånden udretter utrolige mirakler. Sådan lyder rapporter fra ægteparret Egon og Hannah Falk, der missionerer i det store afrikanske land.

En sygdoms- og dæmonplaget mand bliver frelst og fri foran tusindvis af mennesker. Manden bryder ud i vild jubel.

– Efter 15 timer på vejen er vi hjemme efter et meget stærkt korstog i Kazuramimba, der ligger 1000 kilometer fra Arusha, skriver Egon og Hannah Falk hjem til Danmark.
– Selvom Kazuramimba kun er en lille landsby, samledes op mod 10.000 mennesker til møderne, og Gud mødte disse meget modtagelige og åndeligt sultne mennesker, der lever deres hverdag under så kummerlige forhold, at det gør ondt bare at se på, skriver ægteparret.
Ægteparret Hannah og Egon Falk tog til Tanzania i 1974 som missionærer og grundlagde missionsorganisationen New Life Outreach. De holder nu store evangelisationskampagner over hele Tanzania.

Masser af mirakler

Det skorter bestemt ikke på mirakler, når møderne bliver holdt.
– Hver dag, når folk strømmede frem til forbøn, faldt Guds kraft så stærkt på forsamlingen, og helbredelses- og befrielsesmirakler fandt sted over hele pladsen, skriver de to missionærer.
Flere af miraklerne skete foran de forsamlede mennesker, så de kunne dele de helbredtes glæde.
– Det gjorde et stærkt indtryk, da en polioramt kvinde, der ikke selv kunne forlade sengen, blev helbredt og med et smilende og strålende ansigt begyndte at gå på platformen, fortæller Egon og Hannah.
– En mand, der i 28 år havde lidt af mange forskellige sygdomme, og som ingen kunne hjælpe, nærmest eksploderede af glæde og begejstring, da han blev udfriet og helbredt. Hans glædesudtryk var så voldsomt, at mange troede, at han var beruset af alkohol – men det var han ikke.
Halte, lamme, blinde og mange andre syge blev helbredt.
– Men det største var de 2618 registrerede, der gav deres liv til Jesus – glæden er stor i både Kazuramimba og i Himlen, mener Egon og Hannah.
Hver formiddag samledes mere end 2000 mennesker til undervisning. Pastor Jim Harrus fra Texas, USA, hjalp med undervisningen på en meget stærk og velsignet måde. Ud over kampagnerne har New Life Outreach en bibelskole, en skole for børn og et børnehjem.