Café Cadeau tildelt Kristeligt Dagblads initiativpris 2011

Stort cadeau til Café Cadeau, der er drop-in-café og mødested for nydanskere og etniske danskere.
Café Cadeau på Frederiksberg er netop blevet tildelt Kristeligt Dagblads initiativpris, der i år uddeles for 2. gang. 169 forskellige initiativer i folkekirken, frikirkerne og den katolske kirke var indstillet til prisen.

Cafe Cadeau er mødested for nydanskere og etniske danskere.

Såvel dommerne som læserne valgte Café Cadeau med stor majoritet.
Med initiativprisen følger ud over æren og god omtale en check på 10.000 kr., som nok skal blive brugt i det spændende arbejde med at integrere nydanskere i det danske samfund.
Café Cadeau er etableret af Kirkernes Integrations Tjeneste (KIT) i samarbejde med en række nydanske menigheder og har fået støtte fra integrationsministeriet. Café Cadeau er med til at skabe en større berøringsflade mellem nydanskere indbyrdes og mellem nydanskere og etniske danskere.
I caféen kan man også få juridisk rådgivning, rådgivning om danske samfundsforhold, hjælp til at udfylde formularer, sundhedstjek m.m.
I forbindelse med overrækkelsen af initiativprisen sagde Elisabeth Krarup de Medeiros: ”Det er en stor anerkendelse både fra læserne og fra dommerpanelet. Vi er selv glade for projektet, men det er også dejligt med anerkendelse. Vi håber, at folk kommer til at høre mere om os og bruge os endnu mere.”