Bill Johnson til Malmö

Immanuelskirken i Malmö har over 600 tilmeldte til helbredelsesskole med Bill Johnson og Randy Clark midt i august.Det er første gang, Bill Johnson besøger Skandinavien. Og det er ikke gået upåagtet hen. Allerede i juni havde konferencen, som han medvirker på, over 600 tilmeldte.

Bill Johnson fra Bethel, Redding.

Den 10.-13. august holder Bill Johnson og Randy Clark helbredelsesskole i Immanuelskirken i Malmö.
Formålet er ”På praktisk vis, at demonstrere helbredelse gennem Helligånden.” Det er Randy Clark og Bill Johnson utvivlsomt nogle af de bedste nulevende til at gøre.
Bill Johnson er kendt fra Bethel Church, hvor han er seniorpastor. Den Californiske kirke tiltrækkker hvert år tusindvis af kristne fra hele verden til deres ”healing rooms” og ”ministry school”. De har dokumentation for mange mirakler, bl.a. helbredelse af kræftsyge.
Randy Clark er blandt andet kendt for at være blevet brugt af Gud til at begynde Torontovækkelsen, og han har også siden den bevaret sin indflydelse i Guds rige. Desuden har han været vidne til nogle af de mest utrolige mirakler, som Gud har gjort i vores tid.
Bill Johnson siger selv om helbredelsesskolen:
– Vi vil give Guds kraft videre, så deltagerne selv bliver udrustede til at fungere i helbredelse. Emnerne er blandt andet: Kundskabsord, model for helbredende bøn, helbredelser i historien og bibelsk grundlag for helbredelse. Deltagerne får også selv mulighed for at være aktive, og der bliver oftest mulighed for forbøn og formidling af Guds kraft.
Will Hart underviser også på kurset, som er arrangeret af ti forskellige kirker i Malmö.