Lyt til Lisa Bevere og støt kampen mod trafficking

Forvandling 2011, som er Kvinde til kvinde-netværkets konference i København, har Lisa Bevere og Charlotte Gambill som spændende hovedtalere, men sætter også fokus på trafficking.En smuk designet kuvert med adskillige postkort. Sådan ser invitationen ud til årets ”Forvandling”-konference.

Lisa Bevere er blandt andet forfatter til bogen: Slås som en pige.

Den emmer af luksus, og det er da også meningen, at konferencen, som afholdes i Københavns Kulturcenter, skal være forkælelse.
Kvinde til kvinde, som står bag Forvandling, forkæler de deltagende kvinder med dygtige og passionerede talere som Lisa Bevere og Charlotte Gambill. Men samtidig giver konferencen kvinder mulighed for at hjælpe andre kvinder. I år handler det om at støtte organistioner, som hjælper kvinder ud af trafficking – altså kvindehandel.
– Vi sætter fokus på trafficking, fordi det er en sag, som ligger tæt på vores hjerte. Vi mødte handlede kvinder i vores eget hjælpearbejde på fælgslet i Sandholmlejren første gang, forklarer Susanna Poulsen, som er en af arrangørerene bag Forvandling.
Kampen mod trafficking er også en af Lisa Beveres mærkesager. Men den anerkendte taler er optaget af alle de udfordringer og kampe, som den enkelte kvinde står i. Også Charlotte Gambill fra England brænder for at hjælpe den enkelte kvinde til at nå sit fulde potentiale i Guds kærlighed.
– Der bliver fantastisk lovsang og undervisning. Jeg glæder mig så meget til at se alle kvinder fra hele Danmark til konferencen, fortæller Susanna.