14-årig torturet af sin far

I Uganda er 14-årige Susan Ithungu blevet tortureret af sin far, fordi hun forlod islam til fordel for kristendommen.
Der er nu gået ti måneder, og pigen kan stadig ikke gå på sine ben. Hun har været indlagt på hospitalet i Kagando siden oktober 2010. Politiet nåede at redde hende fra hendes far, som blev anholdt, men hurtigt løsladt igen.
– Det er ved Guds nåde, at Susan er i live, sagde hendes præst, Pastor Joseph Baluku, efter han besøgte hende.
– Selvom hun ikke kan gå, kan hun stadig tale. Hun kan endnu kun få skånekost. Men den virkelige gode nyhed er, at Susan er stærk i Herren Jesus Kristus. Hun har brug for forbøn og støtte for snart at kunne genoptage sin uddannelse.
I et halvt år var Susan låst inde i et rum uden dagslys. Heldigvis havde hun mulighed for at grave et hul under døren, så hendes bror kunne komme med ristede bananer og vand.