Ny gospeldirigent i Esbjerg har travlt

Onsdag d. 14. september slår Treenighedskirken i Esbjerg dørene op til en ny gospelsæson – med to nye dirigenter.
– Vi har været så heldige at gospelinstruktørerne Christine og Henrik Engel-
brekt Refshauge fra Kolding har sagt ja til at arbejde med vores kor, fortæller korets formand Dorte Thomsen.
– Vi skal godt nok begynde med at øve gospel dagen før valgdagen, men mon ikke det går, smiler Henrik Engelbrekt Refshauge, der er kandidat for KD. Han er vild med gospel, men føler sig lidt “ophængt” med plakater i lygtepælene og Facebookprofilen glødende:
– Jeg har valgt kun at deltage i ét vælgermøde og en radioudsendelse. Resten af tiden går med samtaler på nettet, og mit arbejde på Rinkenæs Efterskole som lærer og skolevejleder, fortæller The Gospellers nye dirigent. Han har samtidigt Koldingkoret Lusangi Gospel Choir, som han har været dirigent for i 11 år, og 8 sammenbragte børn i villaen i Kolding.
Henri.