Ex-muslim og folkekirkepræst taler i Hjørring

Danmarks første folkekirkepræst med muslimsk baggrund, Massoud Fouroozandeh, taler ved frikirkernes fællesskabssøndag på Ungdomsskolen Godthåb i Hjørring den 30. oktober.
Massoud er forfatter til bogen ”Den forbudte frelse” og ”Islam og kristendom – ligheder og forskelle”. Han er uddannet teolog og for nylig blev han indsat som Danmarks første folkekirkepræst med muslimsk baggrund.
Søndag den 30. oktober vil han fortælle om sit liv ud fra emnet ”Ligesom flammen eksisterer ved at brænde, eksisterer kirken ved at være i mission!” ved frikirkernes fællesskabssøndag på Ungdomsskolen Godthåb. Arrangementet, der starter med fællesspisning af medbragte retter, er et resultat af et samarbejde mellem frikirkerne i Hjørringområdet, hvor man søger at skabe en fælles forståelse på tværs af kirkeretninger.