Kirke genopføres på Manhattan

St. Nicholas Kirke, der blev ødelagt under angrebet på World Trade Center genopføres.Det græskortodokse ærkebispedømme i USA er begejstret over vedtagelsen af genopbyggelsen af St. Nicholas Kirke på Ground Zero.
– Vi mistede St. Nicholas Kirke under ødelæggelserne 11. september 2001 og dens fremtid har siden været usikker, siger New Yorks guvernør Andrew Cuomo i en meddelelse til Christian Post.
– At genopføre kirken med et center, hvor folk kan komme og sørge uanset tro, er ikke kun en god nyhed for det græskortodokse samfund, men for alle i New York. Med denne afgørelse fortsætter vi New Yorks kollektive healing, restaurering og genopståen. Endelig vender dette refleksionssted tilbage, hvor det hører til.
St. Nicholas Kirke blev opført af græske immigranter i 1916. Bygningen blev ødelagt i 2001 da terrorister styrtede ind i World Trade Center med to fly. Kirken lå på den anden side af vejen.