To piger reddet fra prostitution

Den kristne organisation Indian Rescue Mission har befriet to piger fra bordelarbejde.Sammen med politiet angreb organisationen Christian Rescue Mission et bordel og reddede de to piger Roopa (16 år) og Gowri (17 år). Politiet anholdt lederen af bordellet.

Christian Rescue Mission redder piger fra et usselt liv.

Pigen Gowri fortæller, at hun blev bragt til Indien med et falsk løfte om job. Men blev bragt til bordellet i stedet.
– Gowri blev handlet ulovligt fra Bangladesh og skulle tage imod kunder ved tvang. Hvis hun nægtede, blev hun banket. Hun var i fangenskab i flere måneder, fortæller James Varghese, grundlæggeren af Indian Rescue Mission til Christian Telegraph.
Den anden pige blev handlet ulovligt fra Maharashtra. Ligesom Gowri blev hun tvunget til prostitution. Politiet, der arbejder på at finde bagmændene,har sendt pigerne til lægeundersøgelse. Derefter vil de blive overført til et revalideringshjem, hvor de bliver trænet til at klare sig selv.
India Rescue Mission har reddet tusinder af piger fra et forfærdeligt liv.