Fortællinger med Skaberens præg

Som tidligere skolelærer lærte Gert Grube fortælling-ernes evne til at berøre hjerter hos både unge og gamle. Han har brugt det værktøj til at slippe fantasien løs og til at beundre Guds kærlighed.
Skagenrosen er en samling af korte fortællinger med et bibelsk præg. Selv om bogen er skrevet til børn, vil den også fascinere voksne. Hver fortælling er fyldt med bibelsk visdom, men uden at blive til prædiken.
Bogen er i tre dele.
I første del spiller forskellige blomster en stor rolle i historien. Gert Grube blander sin fascination af naturen med kærlighed til Skaberen. Han fanger læserens fantasi med historier, som både omhandler tragedier og triumfer.
I anden del af bogen handler fortællingerne om Jesu liv og død. Han bruger skikkelser fra evangelierne til at gengive begivenheder fra Jesu tid ud fra en anden synsvinkel. På den måde føler man sig til stede i begivenhederne, og Gert Grube forklarer læseren den historiske baggrund bag ved skikkelsernes tanker.
Den sidste del er en blandning af forskellige eventyr. I hvert af dem væver han et budskab om Guds kærlighed til os igennem korset.
Bogens billeder er ikke farverige, men hans livlige fantasi og dygtige evner som forfatter gør bogen til en fornøjelse at læse for både børn og voksne.

Gert Grube:
Skagenrosen og andre fortællinger
141 sider • 199,95 kr.
Lohse