Hjælp til kvinder i Burkina Faso

Organisationen Christian World Outreach (CWO) vil hjælpe kvinderne i Burkina Faso med at uddanne sig.
Burkina Faso er et patriarkalsk land, hvor kvinderne bliver hjemme, imens mændene uddanner sig og arbejder.
– Noget af det vi gør, er at tilbyde kvinder faglig undervisning, især fordi de ikke har kunnet gå i skole i en tidlig alder og lære at skrive og læse, siger Greg Yoder fra CWO til Mission Network News.
– Det gør en stor forskel i kvindernes liv. Det giver dem selvværd og værdighed og hjælper dem med at indse, at de kan gøre en forskel for deres familier. De kan sørge for deres familier og gøre noget for at støtte deres børn i at vokse op og gå i skole, siger Yoder.
Mange af kvinderne kommer for at deltage i undervisningen med en attitude om ikke at ville høre noget om Jesus. Men senere i forløbet bliver denne attitude ændret.