Kirke, kultur og idræt samles

På initiativ fra baptistmenigheden i Sæsing bliver en gammel fabrik til gavn for hele byen.
I byen Sæsing i Vendsyssel bliver en gammel lukket fabriksbygning omdannet til et fritids-samlingssted for alle i byen og hele oplandet. Den lokale baptistkirke har taget initiativ til at få etableret et center, hvor aktiviteter til idræt, kultur og kirke ligestilles. Projektet koster i alt 17,1 mio. at opføre, og mangse støtter projektet, så næsten det hele er dækket ind. Projektet bliver støttet af Lokale- og Anlægsfonden, Hjørring kommune, LAG Vendsyssel, Spar Bank Nord Fonden, staten og lokale folk.

Aktiviteter til alle

Med det nye samlingssted bliver der noget for alle. Både de meget aktive, de mere rolige og stillesiddende og de eftertænksomme. Idrætsfolk både med og uden foreningsmedlemsskab kan mødes og være aktive inden for fx gymnastik, basketball, volleyball, badminton og hockey. Sportshallen vil være udstyret med en klatrevæg. Salens depotrum indrettes, så det samtidig kan bruges som scene i et åbent amfiteater. En kultursal vil blive indrettet i den tidligere fabrikshal med mulighed for kulturaktiviteter og baptistkirkens kirkelige aktiviteter. Fra kultursalen vil der blive direkte adgang til en overdækket terrasse. Som hjerte i centret bliver der indrettet en café, hvor alle kan mødes. Ud over alt dette vil der blive mulighed for internetcafé, billiard, bordtennis og meget mere.
Susan